Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt dan nog 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag gecrediteerd. De terugbetaling schiedt z.s.m, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening tenzij je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originiele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Indien het artikel beschadigd is dan behoudt MyBoeken.nl het recht om de kosten bij de consument in rekening te brengen. 

 

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je het modelformulier invullen en retourneren met de bestelling.

 

Uitzonderingen retourneren:

 

  • a. Producten die verzegeld zijn. Wanneer de verzegeling van het artikel met digitaal inhoud (zoals accesscode voor toegang tot extra lemateriaal) verbroken is, betreft het artikel niet meer in nieuwstaat en is er sprake van aanzienlijke waardevermindering. Wanneer de verzegeling verbroken is en het artikel toch geretourneerd wordt, zal het aankoopbedrag alsnog in rekening gebracht worden. Eventuele retourkosten komen voor rekening van de consument.
  • b. Producten die door de ondernemen tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • c. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • d. Producten die audio-, video-opnamen en/of computersoftware bevatten en waarvan de verzegeling is verbroken.

 

Let op: ter verduidelijking van uitzondering a.: wanneer er een accesscard bij het artikel zit kan de bestelling alleen geretourneerd worden wanneer de code verzegeld is. Wanneer de code opengekrast is of wanneer er met de seal van de code geknoeid is zullen wij de bestelling niet retour accepteren! Het aankoopbedrag zal alsnog in rekening gebracht worden en eventuele retourkosten zijn voor rekening van de consument.

 

Garantie:

 

  • 1. Bij beschadigde artikelen (neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden);
  • 2. Bij een foutieve druk in een product.

 

Identiteit ondernemer:

 

MyBoeken

Effect 4

6921RV Duiven

W: www.myboeken.nl

E: info@myboeken.nl

Tel: 0316-763414

KvK nr: 54462207

BTW nr: NL.851314922B01