Bulk bestellingen

Wanneer je een grotere bestelling hebt geplaatst met meerdere exemplaren van één titel, houd er dan rekening mee dat de levertijd wat langer kan zijn. Indien het een bestelling met spoed betreft dan raden wij je aan om eerst contact met ons op te nemen. Als je dan aangeeft wat de aantallen zijn per titel dan kunnen wij je een gerichte indicatie van de levertijd geven.

 

Spelregels 

 

De volgende spelregels zijn van toepassing bij bestellingen van meerdere exemplaren van 1 titel:

 

  • 1. Retour: wanneer je meer dan 10 exemplaren van hetzelfde titel bestelt, vervalt de reguliere herroepingsrecht. Wij accepteren  maximaal 10% van de bestelde aantallen retour. Bijv. wanneer je 50 exemplaren van hetzelfde titel bestelt, dan kun je 5 exemplaren binnen 14 dagen retourneren.
  • 2. Levering: wij streven er naar om de bestelling in één keer af te leveren. Echter kan het voorkomen dat de bestelling in meerdere leveringen wordt bezorgd.
  • 3. Levertijd: wanneer de bestelling meerdere exemplaren van één artikel bevat, kunnen wij de levertijd niet garanderen. De aangegeven levertijd op de website geldt bij bestelling van één exemplaar. Neem gerust contact met ons op voor een gerichtere indicatie van de levertijd.